Over bedrijfsuitje Hoorn

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Hoorn er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Hoorn.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Ervaar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Hoorn met bedrijfsuitjehoorn.nl. Of u nu op zoek bent naar een Gangsterhunt, een moorddiner, een grachtentocht met stadswandeling of een Outdoor Escaperoom, wij hebben het allemaal voor u.

Wat ons echt onderscheidt, is de toewijding van ons enthousiaste team om ervoor te zorgen dat elk detail van uw bedrijfsuitje in Hoorn perfect is geregeld. Bij Stadsarrangement gaan we net dat beetje verder, dankzij onze uitstekende relaties met lokale horecagelegenheden.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Hoorn organiseren wij ook uitjes in andere steden. Ook voor teambuilding uitjes in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Teamuitjes op maat in Hoorn

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitje voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Amstelveen
Andijk
Anna Paulowna
Beemster
Bergen
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Diemen
Drechterland
Edam
Volendam
Graft
De Rijp
Haarlem

Haarlemmerliede
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Koggenland
Landsmeer
Langedijk
Medemblik
Niedorp
Oostzaan
Opmeer
Ouder-Amstel
Purmerend
Schagen

Schermer
Stede Broec
Texel
Uitgeest
Waterland
Wervershoof
Wieringen
Wieringermeer
Wormerland
Zaandam
Zaanstad
Zeevang
Zijpe
Spaarnwoude
Haarlemmermeer